Klub podvodnih aktivnosti Vodomar Duga Resa još jednom je otvorio svoja vrata i ugostio mlade sportaše. Naime, tijekom svojeg sedmodnevnog boravka na priprema u Duga Resi, Taekwondo klub Čigra iz Zagreba odlučio je posjetiti lokalni ronilački klub kako bi saznali što krije rijeke Mrežnica koja je i sama implementirana u njihove fizičke pripreme.

Klub Vodomar sa svojim vodstvom pokazao je dobru volju i ugostio ove mlade sportaše te im ispričali priču o prelijepom krškom biseru rijeci Mrežnici, kroz svoje prezentacije i podvodne filmove prikazani su prelijepi ambijeti te flora i fauna koja se krije ispod površine. Iznimno zanimljiv svim posjetiocima, pa tako i ovim najmlađima bio je „zid srama“ na kojeg vodomarci vješaju neke od najčudnjh stvari na koje naiđu tijekom svojih stažnih i pretraživalačkih ronjenja.

Svi zainteresirani mališani imali su po prvi puta u zivotu mogučnost udahnuti iz ronilačke boce kroz ronilački regulator te sa ronilačkom maskom na licu ostvariti minimalno ronilačko iskustvo. Za kraj i uspomenu ponijeli su po jedan magnetić sa motivima Mrežnice kao i naljepnice kluba u kojem se proveli jednu nezaboravnu večer na svojim pripremama.